Vil du være en del af teamet i et af de mest succesfulde venturefonde i det danske startup-miljø?

Seed Capital
2 min readJan 5, 2022

Seed Capital har gennem de sidste 20 år investeret i nogle af de mest successfulde danske tech start-ups, og teamet har gennem årene understøttet startup-miljøet i Danmark. Seed Capital har spillet en væsentlig rolle i disse virksomheders tidlige udvikling og har via et stort internationalt netværk og syndikeringspartnere kunnet bistå med internationalisering af disse danske scale-ups.

Et tæt og langsigtet samarbejde med dygtige iværksætter-profiler er centralt for Seed Capital. Teamet hos Seed Capital har som engagerede sparringspartnere bl.a. bistået Trustpilot, Vivino, Templafy, Lunar, VEO og en lang række andre kendte danske vækstvirksomheder med at udvikle deres forretningsmæssige potentiale. Med samlet 3 mia. under forvaltning, står Seed Capital solidt forankret i markedet med et mål om at spotte fremtidige talenter med spændende tech-løsninger og forretninger. Seed Capital arbejder engageret med ESG, med fokus på diversitet og er medunderskriver på Diversity Commitment, 2021. Til kontoret centralt beliggende i København søger vi nu en:

Business Controller — Venture Capital

Fondsrapportering — Analyser — Økonomiopfølgning

Som Business Controller får du en spændende og meget alsidig rolle. Du kommer til at udvikle din faglighed omkring økonomistyring i et setup, hvor der er fokus på virksomheder med signifikant vækst. Dine kommende kollegaer har spidskompetencer inden for investering og udvikling af tech startups, har mange års erfaring med investeringer og har selv udviklet vellykkede virksomheder inden de blev en del af Seed teamet.

Motiveres du af at arbejde både med data, rapportering og analyser? Som Business Controller får du mulighed for at arbejde tæt sammen med fondens CFO og øvrige nøglepersoner. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Fondsrapportering
 • Analyser og input til anden rapportering til investorer
 • Analyser af finansielle og ikke-finansielle KPI’er i porteføljeselskaber
 • Analyser af peer-groups
 • Input til valuation
 • På adhoc basis bistår udvalgte porteføljeselskaber med opgaver relateret til økonomistyring mm.
 • Administration og opdatering af cap tables
 • Genere l økonomiopfølgning
 • Analyseopgaver i samarbejde med de investeringsansvarlige
 • Løbende optimering af økonomi- og rapporteringsprocesser
 • Adhoc opgaver

Du kommer til at referere til selskabets CFO, men arbejder med hele teamet og får over tid også en ekstern berøringsflade.

Professionel metodisk profil — spændende karrieremulighed

Du har højst sandsynligt en uddannelsesmæssig baggrund som Cand. Merc. med fokus på finansiering, regnskab eller strategi og har derudover et par års erfaring fra en lignende stilling. Du er metodisk, struktureret og har en professionel tilgang til dine arbejdsopgaver og det er vigtigt at du trives med mange forskelligartede opgaver. Du tager initiativ og du motiveres af at lære nyt samtidig med at du også kan håndtere rutineopgaver — endeligt kommunikerer du professionelt på både dansk og engelsk.

Søg stillingen her

--

--

Seed Capital

We are Denmark’s largest seed stage venture capital fund investing in technology companies